вторник, 29 июля 2014 г.

Альбомчик для маленької Златочки

Неймовірне задоволення приносить мені робота з папером, різними інструментами та прикрасами, а ще більше задоволення виникає тоді коли знаєш, що інші люди захоплюються твоєю роботою. Так і цей альбомчик, який був створений як "копія" попереднього мого альбома, викликав такіж почуття. Хвилювання та бажання догодити батькам переслідувало мене від моменту підбору матеріалу до того моменту,  коли альбом опинився в руках у замовників. І хоч це була близька подруга, відповідальність була подвійна!!!

Порівнюючи роботу над цим альбомом з попереднім, можна зробити висновок, що я стала впевненішою, оскільки я чітко бачила якою буде сторінка, яку прикрасу портібно вибрати і як пов'язати всі сторінки в єдине ціле.

Отже, альбомчик вийшов життерадісним та яскравим, та надзвичайно вмістким. Практично на кожній мторіночці є або секретик, або додаткова сторіночка) 

Батьки маленької Златочки залишилися задоволеними.

В альбомі використовувалася штампи та папір "С Днем рождения!" та "Мишутка" від ScrapBerry'S, присутні єлементи гарячого ембосінгу. 

Для зберігання альбома передбачена коробка, створена з паперу тієї ж колекції, що і альбом.


понедельник, 28 июля 2014 г.

Перший альбомчик

Мій першенький, найрідніший альбочмик для моєї донечки!!! Скільки всього потрібного та непортібного було куплено поки мій альбом набрав "своїх" рис.  


Альбомчик вийшов вмісткий (більш ніж 50 фото можна в ньому вмістити)