вторник, 5 августа 2014 г.

Весільний альбом

В добру годину я завітала с новеньким (ледь-ледь клей висох) альбомом. Дитячі альбоми красиві та яскраві, але дуже хотілося випробувати себе в весільному альбомі. Зараз літо, світить сонечко та дуже багато весіль. Моє весілля було майже 4 роки тому, а в мене досі альбома немає))) роздруковані лише 4 фотографії (стидно.)

Близько двох місяців тому я купила два відрізка ткани, настільки ніжних та красивих, що мені відразу захотілося застосувати іх саме у весільному альбомі. Тканина сама підказала, який папір потрібно  використовувати). Я зупинилася на улюбленому виробнику ScrapBerryy's, колекція "Розы" та в ході роботи був добавлений лист для вирізвння "К свадьбе" того ж виробника.
Вперше мною були застосовані трафарет та акрил, блакитний спрей, штампування акрилом, добавленні елементи гарячого ембоссінгу. І хоч папір сам по собі не однорідний, такі експеременти мені дуже сподобалися.

Вийшов в мене ось такий альбомчик, невеличкого розміру 24х16, на 12 фото)












 

Знайомство з скрапово-блоговим життям надихнуло на найшвидше завершення цього альбому (а то б я ще 3 місяці думала, яким чином його зробити)

І дуже хочу взяти участь у конкурсах 






Дякую за увагу! Буду рада коментарам та зауваженням! 

5 комментариев:

  1. Красотища! Очень приятно, что из Scrapberry's :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо, люблю Scrapberry's :), и очень понравилась эта коллекция) скоро будет еще один альбом (цветные сны), позову посмотреть))

      Удалить
  2. Красивый альбом! Спасибо за участие в нашем задании!

    ОтветитьУдалить
  3. Такой нежный и романтичный альбом!!! Спасибо от арт-студии "Желтый мак"!)

    ОтветитьУдалить