четверг, 11 декабря 2014 г.

Аукціон «Підтримаємо своїх» відбувся у Шепетівці

Напередодні двох свят Міжнародного дня волонтерів та 23 річниці Збройних Сил України влада та громада Шепетівки об’єднали зусилля для допомоги воїнам антитерористичної операції на Сході України. За ініціативи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому, молоді – представників Молодіжної ради Шепетівки та міського будинку культури відбувся благодійний аукціон «Підтримаємо своїх».
Після офіційних звернень розпочався аукціон. Участь у ньому брали 22 лоти - різні роботи, виготовлені шепетівськими майстрами: картини, роботи з бісеру, обереги, книги оформлені у стилі скрапбукінгу, серед яких і авторська книга в.о. міського голови, секретаря міської ради Михайла Полодюка «Мальованка» – краєзнавче дослідження села Мальованка.





Книги в ексклюзивній палітурці виконані в техніці скрапбукінг «Холодний яр», «Мальованка» робила я. І мені надзвичайно було приємно бути на даному аукціоні, організатори створили справжнє свято з красою навколо та приємною атмосферою.

Кожна книга, перш чим потрапипити до мене пройшла певну історію. Книга М.Полодюка "Мальованка", була передана мені з привітанням та автографом від автора, і як я не намагалася зберегти цей напис, мені таки довелось повністю зняти верхню обкладенку (і тепер вона лежить у мене). Знаю що сам автор бачив свою книгу, що вона йому сподобалась та розпитував мої координати. 
Книга обтягнута тканиною льон, декілька листів з моєї улюбленої колекціїї паперу від ScrapBerry`s "Ретро", чіпборд від вензелика і ще один, куплений давно, обкладенка не збереглась. Квіти мої, зроблені спеціально під даний проект.

Друга книга доставила мені кучу емоцій коли її робила, книга трагічна, в ній описується дуже важкий та трагічний час. Хотілося максимально передати настрій книги на обкладенку. Гвоздічки робила вперше, без жодного МК, абсолютно новий досвід. Використовувала в прикрасах багато білого кружива, чорний фатін та гіпюрове круживо, вязану серветку, той же набір паперу що і в минулій книзі, фоновий фтамп. Напис сторений за допомогою гарячого ембоссінгу та набору штампів Алфавіт


  
Дана книга є натхненням в завданні Такое разное "Кружево" від Скрап-магазинчику.







2 комментария:

  1. О, Юльчик, дуже гарні роботи))) З Україною прям дуже до душі!!!

    ОтветитьУдалить